Om Takläggare Borlänge bild

Om oss

Vi på Takläggare Borlänge erbjuder professionell takläggning över hela Sverige, vi har idag våra kontor i Borlänge och utgår därifrån.

Boka hembesök

Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak i Borlänge!

Vi på Takläggare Borlänge erbjuder ALLTID gratis hembesök och offert. Fyll gärna i dina uppgifter i formuläret nedan.


Takläggare Borlänge recensent

Owe Sörgården, från brabyggare.se

Jag är krävande och noga med att det ska bli rätt och snyggt, både när jag anlitar hantverkare eller gör enklare ar... Läs hela recensionen

Våran resa på Swedala tak Borlänge

Swedala Tak slog upp dörrarna under 2010 och har sedan sin dess fokuserat på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner över hela Sverige. Företaget grundades i Dalarna men har efter bara några år expanderat till större delar av Sverige. Dalarna har i generationer levererat gediget hantverk och den trenden ville Henrik Camitz fortsätta med.

Vi på Swedala tak Borlänge jobbar med helhetslösningar vilket betyder att vi tar ansvaret för hela takbytet. Våra högkvalitativa leverantörer levererar våra tegelpannor, plåttak, stuprör och allt där emellan. Vi har genom hårt arbete och en stark vision blivit Sveriges största inom takläggning vilket vi är oerhört stolta över.

Henrik Camitz VD

Våran grundare Henrik Camitz har varit VD sedan starten av Swedala Tak. Henrik har haft stort intresse av bygg under en lång tid och såg att det fanns behov av en seriöst och kunnig takläggningsfirma i Sverige. De sunda värderingarna och principerna Henrik satt från starten finns kvar än idag i företaget. Det är dessa principer och värderingar som gjort Swedala tak till Sveriges största takläggare. Framtiden ser Henrik ljust på och ser att företaget är påväg in i nästa segment av expansionen. Idag finnas Swedala Tak över hela landet och har en stor andel i Borlänge regionen vilket är oerhört roligt.