Takpapp

Takpapp

papptak till husägare i Borlänge

Vi kommer genom den här artikeln berätta om våra användsområden för takpapp och även hur vi använder det på Swedala Tak, Borlänge. Idag så är papptak ett mycket vanligt material på Svenska hustak. Du kan använda takpappen som både underlagspapp och som ett väl fungerande yttertak. När taklutningen accepterar det så är papptaken ett bra alternativ när man inte är ute efter ett väldigt vackert.

Ett papptak väger lite och passar till de flesta tak och kan ibland vara det mest vettiga alternativet. Papptaket är snygga och relativt hållbara, ett välskött papptak kan hålla upp till 30 år.

Killarna från Takläggare Borlänge lägger takpapp

Faktorer som avgör för ditt hustak

Tycke och smak är faktorer som är avgörande när man ska lägga papptaket. Det populäraste alternativet är listtäckning som betyder att man lägger takpappen i en lodrät riktning. Man spikar därefter ner pappen i listerna och täcker skarvarna med en pappremsa.

Vi har flera medarbetare på Swedala Tak Borlänge som är utbildade inom de specifika området “papptak”. Våra medarbetare jobbar enbart med högkvalitativa material. Skulle du vara ute efter ett papptak så får du gärna fylla i något av formulären på den här sidan. Så kommer Swedala Tak Borlänge att kontakta dig inom en snar framtid.